sponsoren

Cloetta
Texas Steak
Handyman
Nota
Sing King Ling
Regts
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > vrijwilligers  > verkeersregelaars

Verkeersregelaar...... iets voor jou ???

 

Tijdens de avondvierdaagse is veiligheid een van onze kernpunten rondom de Avondvierdaagse. Dit kunnen we niet zonder onze verkeersregelaars. Zij blijken een onmisbare schakel te zijn op onze routes. Omdat wij de veiligheid van onze wandelaars willen garanderen en door de opgelegde regels vanuit de gemeente hebben wij iedere avond tussen de 40 en 50 vrijwilligers nodig die voor ons op verantwoorde manier het verkeer willen regelen. Scholen in en om Sneek zullen een belangrijk deel van de verkeersregelaars aanleveren maar uit ervaring is gebleken dat het niet genoeg is

Al onze verkeerregelaars moeten wel een cursus gaan volgen tot verkeersregelaar. Dit zal een cursus zijn die te volgen is op het internet en zal met een voldoende moeten worden afgesloten. Het certificaat zal een jaar geldig zijn en is ook geldig voor andere evenementen dus niet aan de Avondvierdaagse gebonden maar zonder certificaat mogen wij jou helaas niet inzetten.

De link voor de cursus wordt via mail verstrekt en namens de Stichting Avondvierdaagse Sneek wens ik jullie net zoveel voorvreugde dan dat wij beleven in het voorbereiden van dit geweldige evenement.

Denk je nu: "Hey - dat lijkt mij leuk" en wil je ons tijdens de avondvierdaagse willen helpen als verkeersregelaar ?? Meld je dan nu aan.