sponsoren

Auto Sneek
Hoekstra BV
Sneek Promotion
Leonie Boxen
Snackpoint De Vigi
Bouwbedrijf Koster
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > wie zijn wij ??  > bestuur

Bestuur

Stichting Avondvierdaagse Sneek

 

Voorzitter Johan Reinsma

 

Graag wil ik mij voorstellen als de voorzitter van de Stichting Avondvierdaagse Sneek.

Mijn naam is Johan Reinsma, getrouwd en heb 2 dochters van 18 en 15 jaar oud en wij zijn woonachtig in Sneek.

Ik ben al sinds 2009 betrokken bij de Avondvierdaagse in Sneek en sinds dit jaar ben ik voorzitter van deze fantastische stichting. Samen met al onze enorm betrokken vrijwilligers zorgen wij er voor dat er weer prachtige routes zijn zo dat de kinderen weer samen met hun ouders en/of begeleiders een super gezellige wandelweek mogen beleven. Ik ben dan ook trots op mijn team van vrijwilligers welke dit ieder jaar weer voor elkaar krijgen om de Avondvierdaagse in Sneek te realiseren.

 

Secretariaat Gelske Nieuweboer-Bergsma


Hoi beste wandelaars, mijn naam is Gelske Nieuweboer-Bergsma getrouwd met Arjo Nieuweboer en wij wonen samen met mijn kinderen Lars en Anneli in IJlst.

Als kind heb ik heb ik de avondvierdaagse zelf elk jaar gelopen net als onze kinderen het nu ook doen een pracht evenement. Toen 4 jaar geleden een noodoproep werd gedaan op ons zijn wij in het diepe gesprongen en heb ik de functie van het Secretariaat op mij genomen zowel ik als Arjo konden het niet over ons hart verkrijgen dat er nooit meer een Avondvierdaagse zou komen. wij hebben wat hordes moeten nemen maar kijk nou waar wij het voor doen alleen maar blije wandelaars.

 

Penningmeester Arjo Nieuweboer


Hallo wandelaars mijn naam is Arjo Nieuweboer getrouwd met Gelske Nieuweboer-Bergsma en ja wij wonen met zijn vieren in IJlst.

Net als Gelske ben ik, na de noodoproep voor bestuursleden bij wandelvereniging Door Eendracht Sterk (DES), ook in het diepe gesprongen. In de functie van Penningmeester dacht ik, lag mijn uitdaging. Nu in 2018 hebben wij de Stichting Avondvierdaagse Sneek opgericht zodat wij met een enorme groep vrijwilligers een mooi evenement kunnen blijven aanbieden in Sneek. Mijn gedrevenheid bracht mij zelfs nog meer, zo ben ik eigenlijk ook aanspreekpunt voor iedereen op start en finish en voor alle vrijwilligers indien er vragen en of problemen zijn draag ik graag een steentje bij om deze op te lossen wellicht gewoon een manusje van alles maar vooral trots op dit mooie evenement en al onze vrijwilligers.

 

 En zo staan wij sterk samen als ÉÉn...